Coaching 


Coaching is voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die zich persoonlijk en professioneel verder willen ontwikkelen. Aan de hand van jouw coachvraag starten we het traject. Je leert jezelf beter kennen. Wat je remt en wat belangrijk voor je is. Deze zelfkennis is de basis voor het oefenen met nieuw gedrag. Stel je wilt leren om beter grenzen aan te geven. Je hebt het al veel te druk en iemand vraagt je iets te doen wat je er gewoon niet bij kunt hebben. Wat doe je? Maak je jezelf letterlijk kleiner en zeg je ja, ontwijk je door geen ja, maar ook geen nee te zeggen of word je boos, klap je dicht of zeg je niets. Als je weet wat je precies doet, wat je daarbij voelt en waar dat gevoel voor jou over gaat, is het makkelijk om iets anders te doen. Met vast en zeker een ander resultaat.

Coachvragen kunnen zijn:

  • Hoe bouw ik meer zelfvertrouwen op?
  • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk-prive of moeten-willen?
  • Ik raas maar door. Hoe voorkom ik een burn-out?
  • Hoe los ik conflicten op? 
  • Hoe vind ik het plezier in mijn werk terug?
  • Hoe krijg ik meer erkenning en waardering?
  • Hoe geef ik beter mijn grenzen aan?


Je kiest voor coaching als je haptotherapie niet passend vindt bij jouw hulpvraag. Ook kan het zijn dat je in overleg met je werkgever een stap wil zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Dan is coaching soms meer passend dan haptotherapie. 


Werkwijze


De eerste afspraak is een intake waarbij we kennismaken en jouw coachvraag bespreken. Hierna maken we afspraken voor het vervolg. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 tot 12 afspraken.  In de coaching maak ik gebruik van werkvormen uit de haptonomie. Door ervaringsoefeningen wordt vaak veel duidelijk en kun je oefenen met nieuw gedrag. 


Tarieven


Het tarief bedraagt
€105,- exclusief btw per afspraak.  Ik maak graag een passende offerte.

Invinding
Barbara Verhoeve

06 52545744

barbara@invinding.nl

KvK 77070917

BTW NL003157470B60

Bank NL47ABNA0869514407

AGB code praktijk 90067266

AGB code therapeut 90108211

NFG registratie 9143

RBCZ licentie 200221R

CRKBO docent geregistreerd